HET KANTOOR

Initieel als eenmanszaak gestart, is het accountantskantoor A&B Dejaeger bvba vanaf 1995 momenteel uitgegroeid tot een kantoor met 6 medewerkers.

Het kantoor, eerst gelegen langs de Wortegemseweg te Waregem, heeft wegens uitbreiding zijn intrek genomen in de Stormestraat (winkelstraat "'t Kwaestraatje") te Waregem.

Ons cliënteel bestaat uit kleine en middelgrote ondernemingen, eenmanszaken en vrije beroepen.

Bij ons kantoor kan u terecht voor advies op zowel boekhoudkundig, fiscaal, sociaal, juridisch, financieel, ... vlak. De jarenlange ervaring en de permanente bijscholing van zowel de zaakvoerder als alle medewerkers zorgen voor een uitgebreid dienstenpakket.  

Het kantoor is gefundeerd op twee belangrijke pijlers, namelijk het boekhoudkundig verwerken van gegevens en anderzijds het fiscaal optimaliseren ervan. Door de diverse en immer wijzigende wetgevingen, is er nood aan een degelijke begeleiding en de meest uitgebreide informatie. Voor elk probleem waarmee een ondernemer, vrij beroep of bedrijfsleider, in zijn zelfstandige activiteit te maken krijgt, streven wij naar een adequate oplossing.  

Ons kantoor is lid van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten (IAB).