HET KANTOOR

Initieel als eenmanszaak gestart, is het accountantskantoor A&B Dejaeger bv vanaf 1995 momenteel uitgegroeid tot een kantoor met 6 medewerkers.

Het kantoor, eerst gelegen langs de Wortegemseweg te Waregem, heeft wegens uitbreiding zijn intrek genomen in de Stormestraat (winkelstraat "'t Kwaestraatje") te Waregem.

Ons cliënteel bestaat uit kleine en middelgrote ondernemingen, eenmanszaken en vrije beroepen.

Bij ons kantoor kan u terecht voor advies op zowel boekhoudkundig, fiscaal, sociaal, juridisch, financieel, ... vlak. De jarenlange ervaring en de permanente bijscholing van zowel de bestuurder als alle medewerkers zorgen voor een uitgebreid dienstenpakket.  

Het kantoor gefundeerd op twee belangrijke pijlers, namelijk de boekhouding en de fiscaliteit, denkt samen met u in uw vakgebied mee naar optimalisatie. Door de diverse en immer wijzigende wetgevingen, is er nood aan een degelijke begeleiding en de meest uitgebreide informatie. Voor elk probleem waarmee een ondernemer, vrij beroep of bedrijfsleider, in zijn zelfstandige activiteit te maken krijgt, streven wij naar een adequate oplossing.  

Ons kantoor is lid van het Institute for Tax Advisors & Accountants (ITAA).